Verspanen

Wilt u materialen laten verspanen?

Bij Roosen Machining bent u aan het juiste adres voor het verspanen van een groot aantal verschillende materialen. We hebben bij ons bedrijf mensen en machines staan die kunnen zorgen voor een zo hoog mogelijke kwaliteit. Het is bij verspanen belangrijk dat een product goed en zorgvuldig wordt bewerkt, zodat het best mogelijke resultaat wordt bereikt. Wilt u hier meer over weten? Neem dan gewoon even contact met ons op met al uw vragen. We gaan dan samen met u bekijken wat voor producten u verspaand wilt hebben.

 

Materialen laten verspanen

Roosen Machining is een bedrijf waar u een groot aantal mogelijkheden heeft op het gebied van verspaning. We hebben vele verschillende machines klaarstaan, waaronder draai- en freesmachines. Hiermee kunnen wij meerdere materialen verspanen. Denk daarbij onder andere aan aluminium, staal en RVS. Dit zijn materialen waar mooie producten van kunnen worden gemaakt, mits hier zorgvuldig mee om wordt gegaan. Bij ons bent u aan het juiste adres voor het gehele traject dat bij verspaning komt kijken. We hebben het dan over alles van engineering tot en met afwerking. We gaan hierbij altijd projectmatig te werk, met een flexibele insteek. Zo kunt u soepel rekenen op een perfect product.

 

Meer weten over verspaning?

Als u een materiaal wilt laten verspanen tot een bepaald eindproduct of halffabricaat, dan bent u hiervoor bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen niet alleen de verspaning voor u verzorgen, maar staan ook klaar om u te helpen op andere gebieden van metaalbewerking. Wij zijn onderdeel van de Roosen Groep, die bestaat uit 11 verschillende bedrijven. Samen behelzen ze alle facetten van de metaalbewerking die er maar te vinden zijn. U kunt bij ons rekenen op een goede samenwerking om zo de best mogelijke producten te maken. Neem gewoon even contact met ons op als u meer wilt weten, of als u een afspraak met ons wilt maken.

Wij kunnen uw producten maken !!

Frezen en Draaien met nabewerking
iso-9001-2015-logo

Enkele voorbeelden

Contact informatie

Roosen Machining

Main locatie:
De Vest 68
5555 XP Valkenswaard
The Netherlands

+31(0)40 207 46 00

info@roosenmachining.com