Metaalverspaning

De specialist op het gebied van metaalverspaning

Heeft u een metaal dat verspaand moet worden? Bij Roosen Machining kunt u er op rekenen dat dit helemaal perfect gebeurt. Bij ons bedrijf werken mensen die alles weten over de verspaning van metaal en die ervoor kunnen zorgen dat dit helemaal perfect gebeurt. Wilt u meer weten over de mogelijkheden die u bij ons heeft als het op het verspanen van metaal aankomt? Dan raden wij u aan om gewoon even contact met ons op te nemen met al uw vragen. We kunnen dan gelijk een afspraak maken voor een tijdstip waarop wij met uw opdracht aan de slag gaan.

 

Professionele verspaning van metaal

We vinden het belangrijk om ervoor te zorgen dat u straks een product krijgt dat helemaal aan uw wensen voldoet. Vandaar ook dat wij de beste machines klaar hebben staan om dit werk voor u uit te kunnen voeren. Machines die verschillende taken uit kunnen voeren en die eenvoudig meerdere verschillende materialen kunnen bewerken. We raden u dan ook aan om eens op onze website te kijken om te zien wat wij allemaal voor u kunnen betekenen. Hier vindt u uitgebreide informatie over het werk dat wij voor u uit kunnen voeren.

 

Meer weten over het verspanen van metaal?

Als u meer wilt weten over het verspanen van metaal, dan raden wij u aan om hiervoor eens een kijkje te komen nemen bij Roosen Machining. We hebben in ons bedrijf een groot aantal machines en mensen klaarstaan die zorgen voor de best mogelijke resultaten. Bij Roosen Machining heeft u daarnaast ook nog eens profijt van de expertise van onze andere bedrijfsonderdelen. We zijn namelijk een onderdeel van de Roosen Groep, een internationaal bedrijf waar alle mogelijke soorten metaalbewerking wordt uitgevoerd. We vertellen u hier graag meer over in een persoonlijk gesprek, zodat u ook de keuze kunt maken voor een samenwerking met Roosen Machining.

Wij kunnen uw producten maken !!

Frezen en Draaien met nabewerking
iso-9001-2015-logo

Enkele voorbeelden

Contact informatie

Roosen Machining

Main locatie:
De Vest 68
5555 XP Valkenswaard
The Netherlands

+31(0)40 207 46 00

info@roosenmachining.com