Gietstukken verspanen

Het verspanen van gietstukken

Zoekt u een bedrijf dat ervaren is als het op het verspanen van gietstukken aankomt? Dan raden wij u aan om hiervoor eens een kijkje te komen nemen bij de mogelijkheden die Roosen Machining u allemaal te bieden heeft. Bij ons bedrijf kunnen we een groot aantal verschillende materialen voor u verspanen. We hebben het dan over bijvoorbeeld kunststof en metaal, maar ook over andere soorten gietstukken. We hebben elders op onze website meer informatie staan over de mogelijkheden die u allemaal heeft bij Roosen Machining. We vertellen u hier ook graag meer over in een persoonlijk gesprek.

 

Aan de slag met verspanen van gietstukken

Bij verspaning van gietstukken is veel kennis en ervaring nodig. Bij Roosen Machining werken mensen die veel ervaring hebben op dit gebied en die er graag voor zorgen dat er een product wordt gemaakt dat helemaal perfect is. We hebben een groot aantal mogelijkheden op het gebied van verspaning klaarstaan. We hebben verschillende machines, waaronder draai- en freesmachines en slijpbanken. Bij ons bent u aan het juiste adres voor de verspaning van aluminium, RVS en staal. Op het gebied van gietstukken kunnen we werken met staal en aluminium.

 

Meer weten over verspaning van gietstukken

Als u meer wilt weten over het verspanen van gietstukken, dan raden wij u aan om hiervoor eens contact met ons op te nemen. Bij Roosen Machining hebben we namelijk veel kennis en ervaring als het op gietstukken verspanen aankomt. Maar bij ons kunt u ook terecht voor alle andere soorten metaalbewerking. We zijn namelijk onderdeel van de Roosen groep, een samenwerkingsverband tussen bedrijven die alle mogelijke ervaring hebben als het aankomt op de bewerking van alle mogelijke soorten metalen. We bespreken graag onze mogelijkheden in een persoonlijk gesprek, waarin we dan gelijk kunnen bekijken wat uw wensen zijn als het op de verspaning van gietstukken aankomt.

Wij kunnen uw producten maken !!

Frezen en Draaien met nabewerking
iso-9001-2015-logo

Enkele voorbeelden

Contact informatie

Roosen Machining

Main locatie:
De Vest 68
5555 XP Valkenswaard
The Netherlands

+31(0)40 207 46 00

info@roosenmachining.com