CNC frezen

CNC frezen met de specialisten van Roosen Machining

Heeft u iets wat op professionele wijze gefreesd moet worden? Dan raden wij u aan om eens contact op te nemen met Roosen Machining. Bij ons bedrijf vindt u namelijk de machines en mensen die ervoor gaan zorgen dat het CNC frezen helemaal perfect gebeurd. Wij hebben vele jaren ervaring op het gebied van frezen, maar ook als het aankomt op andere vormen van metaalbewerking. Ons bedrijf is namelijk onderdeel van de Roosen Groep, een samenwerking van 11 bedrijven die u kunnen helpen met elk mogelijk specialisme op het gebied van metaalbewerking.

 

Wilt u CNC laten frezen

Het frezen met CNC is de meest nauwkeurige, professionele en snelle manier van frezen. CNC betekent dat de werktuigmachines helemaal met de computer worden aangestuurd. Dit is een techniek waar vooral bij het verspanen veel gebruik van wordt gemaakt. Op deze manier kunnen namelijk heel snel en nauwkeurig stukken gemaakt worden van bijvoorbeeld kunststof, metaal of hout. Heeft u dan ook een product dat uit een van deze materialen verspaand moet worden? Dan zit u goed bij onze professionals, die graag voor u aan de slag gaan. Op onze website kunt u hier meer informatie over lezen.

 

Aan de slag met het frezen met CNC

Frezen is een techniek waarbij u zult zien dat er een mooi, nauwkeurig resultaat te zien is. Dit is heel belangrijk als u op zoek bent naar halffabricaten of eindproducten die helemaal perfect zijn. Neem gewoon eens contact met ons op als u meer wilt weten over de mogelijkheden die u bij ons hebt. Wij staan klaar om ervoor te zorgen dat uw product er straks helemaal perfect uitziet. CNC laten frezen? Bij Roosen Machining staan wij altijd klaar om u verder te helpen. Ons bedrijf heeft de experts en apparatuur om alles zo perfect mogelijk voor u uit te voeren.

Wij kunnen uw producten maken !!

Frezen en Draaien met nabewerking
iso-9001-2015-logo

Enkele voorbeelden

Contact informatie

Roosen Machining

Main locatie:
De Vest 68
5555 XP Valkenswaard
The Netherlands

+31(0)40 207 46 00

info@roosenmachining.com