CNC draaien

CNC laten draaien met Roosen Machining

Bent u op zoek naar een bedrijf waar experts werken die alles weten van CNC? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen bij de mogelijkheden die Roosen Machining u allemaal te bieden heeft. We hebben mensen en machines klaar staan die voor een optimaal resultaat zorgen. Wilt u dan ook een product of halffabricaat waarbij u er op kunt rekenen dat dit van de hoogst mogelijke kwaliteit is? Schroom dan niet en neem eens contact op met Roosen. Wij kunnen niet alleen CNC laten draaien, maar staan ook klaar voor een groot aantal andere vormen van metaalbewerking.

 

Het draaien van CNC

Bij Roosen Machining hebben wij de mensen in dienst die als geen ander weten wat er allemaal mogelijk is met het draaien van CNC. Wij kunnen metaalbewerken dat de hoogst mogelijke graad van nauwkeurigheid nodig heeft. Het is zo dat u verwacht dat uw product helemaal perfect wordt afgeleverd, net zoals uw klanten dat ook van u verwachten. We vinden het daarom ook belangrijk dat u bij ons kunt rekenen op een goed product dat aan alle mogelijke eisen voldoet. Wilt u hier meer over weten? We hebben op onze website uitgebreide informatie klaarstaan over CNC draaien, maar ook over ons bedrijf en de mensen die er werken.

 

Wilt u CNC laten draaien?

Wij nodigen u van harte uit om eens contact met ons op te nemen als u meer wilt weten over de mogelijkheden die wij u te bieden hebben. Roosen Machining is onderdeel van een groep bedrijven die de Roosen Groep heet. We hebben mensen in dienst die vele jaren ervaring hebben met CNC draaien, frezen en verspanen. Meer weten over wat er allemaal bij ons mogelijk is? Neem dan gewoon even contact met ons op met al uw vragen.

Wij kunnen uw producten maken !!

Frezen en Draaien met nabewerking
iso-9001-2015-logo

Enkele voorbeelden

Contact informatie

Roosen Machining

Main locatie:
De Vest 68
5555 XP Valkenswaard
The Netherlands

+31(0)40 207 46 00

info@roosenmachining.com