5 assig frezen

5 assig laten frezen

Wilt u een product laten frezen en zoekt u hier nu een expert voor? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen bij wat Roosen Machining u allemaal voor mogelijkheden te bieden heeft. Wij hebben namelijk vele jaren ervaring met het 5 assig frezen, om zo tot een zo goed mogelijk product voor u te komen. Frezen 5 assig is een vorm van frezen die vele voordelen met zich meebrengt. Wij hebben deze manier van frezen goed in de vingers en zitten dan ook helemaal klaar om hier voor u mee aan de slag te gaan. Meer weten over de mogelijkheden die u bij ons heeft? Neem hier dan gewoon even contact over op met ons.

 

U wilt een product 5 assig laten frezen?

Als u een product 5 assig wilt laten frezen, dan raden wij u aan om hier eens contact over op te nemen met Roosen Machining. Bij ons vindt u de ervaring die nodig is om 5 assig frezen zo professioneel mogelijk uit te voeren. We raden u dan ook aan om eens contact met ons op te nemen om alle mogelijkheden die wij te bieden hebben door te nemen. We hebben een groot aantal verschillende verspaningsmogelijkheden voor u klaarstaan en werken hierbij met meerdere verschillende machines. We kunnen voor u producten vervaardigen uit aluminium, staal en RVS.

 

Meer weten over frezen 5 assig?

U wilt een product 5 assig laten frezen door een bedrijf dat hier veel ervaring mee heeft? Dan raden wij u aan om hiervoor gewoon eens contact op te nemen met Roosen Machining. Bij ons heeft u te maken met mensen die veel ervaring hebben met frezen en die alles dan ook zeer professioneel voor u kunnen frezen. We vertellen u graag meer over wat wij u te bieden hebben, waarna we dan samen met u bekijken wat u precies wilt laten frezen. We maken samen met u een tijdsschema waarbinnen wij ons werk voor u gaan doen. Uiteraard stellen we dan ook meteen een scherpe offerte voor u op.

Wij kunnen uw producten maken !!

Frezen en Draaien met nabewerking
iso-9001-2015-logo

Enkele voorbeelden

Contact informatie

Roosen Machining

Main locatie:
De Vest 68
5555 XP Valkenswaard
The Netherlands

+31(0)40 207 46 00

info@roosenmachining.com