Metaalbewerking

Professioneel bewerken van metaal

Bent u op zoek naar een expert op het gebied van het bewerken van metaal? Dan bent u op de juiste website aanbeland. Bij Roosen Media hebben we namelijk de ervaring om elke soort metaalbewerking helemaal perfect uit te voeren. Als het op metaalbewerkingen aankomt hebben wij de machines klaarstaan die ervoor gaan zorgen dat uw product straks helemaal perfect wordt afgewerkt. Roosen Machining is als bedrijf onderdeel van de Roosen Groep. We hebben het dan over 11 verschillende bedrijven die samenwerken om u het beste te bieden wat er op het gebied van het bewerken van metaal allemaal te vinden is.

 

Meer weten over metaalbewerkingen?

We raden u aan om gewoon eens een kijkje te komen nemen op onze website als u meer wilt weten over de mogelijkheden die wij u te bieden hebben. Wij kunnen voor u meerdere soorten metaalbewerkingen uitvoeren, zoals bijvoorbeeld frezen en verspanen. Onze specialisatie is het vervaardigen van machineonderdelen. Ook voor mechanische samenstellingen bent u bij ons aan het juiste adres. We hebben hier al meer dan 48 jaar ervaring mee. We gebruiken een zeer modern machinepark waar alle verschillende metaal- en kunststofsoorten verspanend kunnen worden bewerkt.

 

Het bewerken van metaal

Maak vandaag nog een afspraak met ons als u meer wilt weten over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden. We nemen dan samen met u door wat voor producten u nodig heeft. We bekijken dan hoe wij deze producten voor u gaan maken en hoe wij er daarbij voor gaan zorgen dat deze producten helemaal perfect zijn. Het is dan natuurlijk ook belangrijk om te weten hoe lang het werk gaat duren en welke kosten hiermee gemoeid zijn. We nemen dit graag allemaal met u door. We kunnen dan ook samen met u bekijken of er misschien meer metaalbewerkingen zijn die u door ons uit wilt laten voeren.

Wij kunnen uw producten maken !!

Frezen en Draaien met nabewerking
iso-9001-2015-logo

Enkele voorbeelden

Contact informatie

Roosen Machining

Main locatie:
De Vest 68
5555 XP Valkenswaard
The Netherlands

+31(0)40 207 46 00

info@roosenmachining.com